Σοκαριστικό τροχαίο στην Καλαμπάκα: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η σύζυγος του οδηγού

Must Read

Ανατριχίλα προκαλούν οι σκηνές φρίκης, που εκτυλίχθηκαν σε λαϊκή αγορά στην Καλαμπάκα, το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν τραυματίστηκαν τρία άτομα από αγροτικό όχημα εκ των οποίων μία γυναίκα αρκετά σοβαρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας με το αγροτικό του όχημα σε μία τρελή πορεία εισέβαλε στη λαϊκή αγορά λίγο πριν τη λήξη της και παρέσυρε κόσμο εκ των οποίων η μια είναι η σύζυγός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 68χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και ενώ αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων σε βαριά κατάσταση, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Όπως έγινε γνωστό, νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίες είναι πιο ελαφρά τραυματισμένοι.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ λίγο νωρίτερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν την γυναίκα, καθώς και τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου» φέρεται να φώναζε πανικόβλητος ο παραγωγός της λαϊκής αγοράς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι τόνισαν ότι ο άνδρας είναι σοκαρισμένος από το συμβάν.

Δείτε ακόμη: «Σκότωσα τη γυναίκα μου» – Μακελειό με φορτηγό σε λαϊκή αγορά στην Καλαμπάκα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This