Σέρρες: Νεκρός βρέθηκε 35χρονος που αγνοούνταν δύο ημέρες

Τη σορό εντόπισε επιβάτης αμαξοστοιχίας

Must Read

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός 35χρονου από τις Σέρρες που δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, καθώς σήμερα εντοπίστηκε νεκρός κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή του Πετριτσίου.

Η σορός του 35χρονου εντοπίστηκε από άτομο που επέβαινε σε διερχόμενη αμαξοστοιχία, όπου και ενημέρωσε τις αρχές για την υπάρξή της, περίπου στις 11:30.

Η σορός του άτυχου άνδρα βρισκόταν πάνω στη γέφυρα του ποταμού Στρυμόνα και μεταφέρθηκε από την Πυροσβεστική σε ασφαλές σημείο όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση μεταφοράς της σορού επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα και διασωστικός σκύλος της 2ης ΕΜΑΚ ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος είχε φύγει από το σπίτι του στο Νέο Πετρίτσι το απόγευμα της Παρασκευής  (21/10), αλλά καθώς δεν επέστρεψε, η μητέρα του ενημέρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This