Τετάρτη 12/5/2021

Τραγωδία σε παιδικό σταθμό! 2,5χρονος πνίγηκε ενώ έτρωγε

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου σε παιδικό σταθμό. Μόλις 2,5 χρονών αγοράκι πνίγηκε με το φαγητό του την ώρα που έτρωγε, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής που εκφράζει τα συλληπητήριά της, στον πατέρα του παιδιού, που είναι αστυνομικός στο Τμήμα Διαβατηρίων στο «Ελευθέριος Βενίζελος».

Η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας, που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και ο οποίος έχασε το Δυόμιση (2,5) χρονών γιό του.

Ο θάνατος του παιδιού προήλθε από πνιγμό λόγω τροφής και ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Μαζί με την θλίψη και την οδύνη μας, εκφράζουμε και την αγανάκτησή μας για τον τρόπο που αυτή η παιδική ψυχή, η οποία μέρες τώρα έδινε μάχη για την ζωή, περιήλθε σε αυτήν την κατάσταση με συνέπεια να φύγει από την ζωή.

Είμαστε δίπλα στον αγαπημένο μας συνάδελφό και φίλο προκειμένου να του συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο, αφενός για να βρει την δύναμη να αντιμετωπίσει την ανείπωτη τραγωδία και αφετέρου να τιμωρηθεί η εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, αν αυτή υπάρχει, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά. Το μόνο σίγουρο, είναι πως έφυγε ένας μικρός άγγελος…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ