«Στον αέρα πέθανε η Κατερινούλα μου… Την κομμάτιασε» – Ξεσπά η γιαγιά της 15χρονης

Συγκλονίζει η γιαγιά του αδικοχαμένου κοριτσιού - Άφαντος ο δράστης

Must Read

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την τραγωδία που σημειώθηκε στην Ημαθία, όπου ένας ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε, χτύπησε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο μια μητέρα με τα παιδιά της.

Η 15χρονη Κατερίνα άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ η μητέρα και η αδερφή της δίνουν μάχη στο νοσοκομείο, την ώρα που ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Η γιαγιά του αδικοχαμένου κοριτσιού, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μίλησε στο STAR: «Το’φαγαν το κορίτσι μου. Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου, την είδα εγώ με τα μάτια μου» είπε και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Εγώ τα μεγάλωσα. Το ‘ φαγαν το κορίτσι μου. Αχ η Κατερινούλα μου, η κούκλα μου… Στον αέρα βγήκε η ψυχή της. Με το “μπαμ” που την έκανε, στον αέρα πέθανε… Το κομμάτιασε το παιδί… Το είδα εγώ με τα μάτια μου, σαν το σκυλί ήτανε…», ανέφερε συγκεκριμένα η ηλικιωμένη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος οδηγός του Ι.Χ. ο οποίος ταυτοποιηθεί, παραμένει ασύλληπτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής, ο ίδιος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και χτύπησε την οικογένεια,  σκοτώνοντας τη 15χρονη κόρη και στέλνοντας τη μητέρα και το άλλο κοριτσάκι στο νοσοκομείο.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι ο 28χρονος είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του και βγήκε να ξεσπάσει στο…τιμόνι. Μάλιστα, όπως αναφέρουν, τις τελευταίες ώρες προσπαθεί να αλλάξει τις φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην αναγνωρίζεται.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This