Κλαίει η Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 38χρονος, γιος αδικοχαμένου Πυροσβέστη!

Δεν κατάφερε ποτέ να γυρίσει σπίτι του… Το 4Χ4 που οδηγούσε έπεσε στο κενό

Must Read

Ένα χτύπημα της μοίρας από αυτά που προκαλούν ρίγος σημειώθηκε νωρίς το πρωί στη Φθιώτιδα, όταν στο 37ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λαμίας-Καρπενησίου, λίγο μετά τη διασταύρωση Παλαιοβράχας και πριν τη Βίτωλη, ένας 38χρονος έχασε τη ζωή του ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο χωριό Άγιος Γεώργιος.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε ένα όχημα 4Χ4 το οποίο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του στη γέφυρα που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο. Προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και στη συνέχεια έπεσε στο κενό από αρκετά μεγάλο ύψος.

Η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ έφθασαν στον τόπο του τροχαίου και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν άμεσα τον 38χρονο, μόνο για να διαπιστώσουν ότι αυτός δεν είχε τις αισθήσεις του και ήταν νεκρός.

 

Η τραγική ειρωνεία

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, ήταν ένα από τα πέντε παιδιά του Σπύρου Δημόπουλου, εποχικού Πυροσβέστη, ο οποίος σκοτώθηκε (σε ηλικία 45 ετών) τον Ιούνιο του 2001 υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια πλήρωσης δεξαμενής καυσίμων πυροσβεστικού οχήματος στην υπηρεσία της Μακρακώμης.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έλαβαν τα κακά μαντάτα για τον 38χρονο, ήταν ο αδελφός του, ο οποίος υπηρετεί στην Π.Υ. Μακρακώμης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This