Κυριακή 13/6/2021

Αστυνομικοί «ξέχασαν» το καθήκον τους και διασκέδασαν με μοντέλα σε βίλα μεγιστάνα

Στη σαγήνη των μοντέλων που είχε στο πλευρό του Ρώσος μεγιστάνας φέρεται ότι υπέκυψαν αστυνομικοί στην Κύπρο, που, αντί να επιβάλουν την τάξη στο πάρτι που γινόταν στη βίλα του, προτίμησαν να διασκεδάσουν μαζί τους!

Οι ένστολοι κλήθηκαν από κατοίκους της περιοχής, καθώς το ξέφρενο πάρτι είχε προκαλέσει αναστάτωση σε όλη τη γειτονιά. Μόνο που, όταν έφτασαν στη βίλα, αντί να επιπλήξουν τον ιδιοκτήτη και να ζητήσουν να χαμηλώσει τη μουσική που είχε σηκώσει στο πόδι τους γείτονες, φαίνεται πως παρασύρθηκαν από τις εντυπωσιακές καλλονές και ξέχασαν τον λόγο για τον οποίο είχαν πάει στο σπίτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακής εφημερίδας, τελικά όχι μόνο δεν επέβαλαν τη τάξη, αλλά λίγη ώρα αφότου αναχώρησαν από τη βίλα, επέστρεψαν έχοντας ξεφορτωθεί τις στολές τους, για να συμμετάσχουν στο πάρτι! Στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Ταχυδρόμος της Πάφου» οι αστυνομικοί εμφανίζονται με πολιτικά να διασκεδάζουν χαλαροί πλάι στις αιθέριες υπάρξεις που σαν άλλες «σειρήνες» τους πήραν τα μυαλά!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” το αλκοόλ που έρεε άφθονο και τα καυτά γυμνά μοντέλα δεν ήταν δύσκολο να ξελογιάσουν τους νεαρούς αστυνομικούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τύχη τους! Αυτή όμως φαίνεται ότι στέρεψε μετά τη διαρροή των φωτογραφιών, που πλέον τους φέρνει στο στόχαστρο πειθαρχικής έρευνας! Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα η ηγεσία της Κυπριακής Αστυνομίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας για το τι συνέβη την επίμαχη νύχτα στη βίλα του Ρώσου επιχειρηματία και αν πράγματι οι ένστολοι άφησαν το καθήκον στην άκρη και προτίμησαν τη διασκέδαση.

Έτσι, οι νεαροί αστυνομικοί θα κληθούν να αιτιολογήσουν γιατί αποδέχτηκαν εν ώρα καθήκοντος την πρόσκληση του Ρώσου μεγιστάνα και αντί να πράξουν τα δέοντα προτίμησαν να… παρτάρουν με τα καυτά κορίτσια που συμμετείχαν στο ξέφρενο γλέντι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ