Για βιασμό ανήλικης είχε κατηγορηθεί ο γιος του 53χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε με τσεκούρι στη Χαλκιδική

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους είχε αφεθεί ο 24χρονος, μετά την απολογία του...

Must Read

Μια σημαντική πληροφορία ήρθε στο φως, όταν έγινε γνωστή η δολοφονία ενός 53χρονου με τσεκούρι, μέσα στο σπίτι του στη Χαλκιδική, το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο 24χρονος γιος του κατηγορήθηκε ότι βίασε μια 14χρονη μαθήτρια στις 16 Σεπτεμβρίου, σε παραλία της Νέας Σκιώνης του δήμου Κασσάνδρας.

Ο τελευταίος, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Όσον αφορά στους δράστες της ανθρωποκτονίας του 53χρονου, δύο αδέρφια ηλικίας 27 και 47 ετών και αλβανικής καταγωγής, βρίσκονται προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές Νιγρίτας. Οι δυο τους συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου την επομένη της επίθεσης και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, ο οποίος, μετά τις απολογίες του, διέταξε την προφυλάκισή τους.




Όλα ξεκίνησαν όταν ο 53χρονος διαπληκτίστηκε με τον 27χρονο σύντροφο της 18χρονης κόρης του, ο οποίος πήρε ένα τσεκούρι και τον χτύπησε στο στήθος και στο κεφάλι. Στο αιματηρό επεισόδιο συμμετείχε και ο 47χρονος αδερφός του, με τους δυο τους να επιτίθενται επίσης τόσο στην 18χρονη, την οποία χτύπησαν, όσο και στον 24χρονο αδερφό της, γιο του 53χρονου, τον οποίο και μαχαίρωσαν.

Ο 53χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This