Βόνιτσα: Νεκρός μετά από παράσυρση ένας 65χρονος

Δεν είχε εμφανιστεί στο χωριό του από την περασμένη Πέμπτη

Must Read

Την ζωή του μετά από παράσυρση από έναν ασυνείδητο οδηγό έχασε ένας 65χρονος από την περιοχή Μοναστηράκι της Βόνιτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Δημήτρη Τσούκα, όπως ήταν το όνομα του άτυχου άντρα δεν είχαν δει οι συγχωριανοί του από την περασμένη Πέμπτη, χωρίς, ωστόσο, να δηλωθεί η εξαφάνισή του πουθενά επίσημα.

Τελικά, η σορός του ηλικιωμένου εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο στο 7ο χιλιόμετρο του δρόμου Βόνιτσα-Μοναστηράκι. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 65χρονος συνήθιζε να κάνει την διαδρομή αυτή με τα πόδια. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας η οποία έγινε σήμερα διαπίστωσε πως ο θάνατος προήλθε από τροχαίο, συγκεκριμένα από παράσυρση.  Στο άψυχο σώμα του άντρα εντοπίστηκαν κακώσεις στο θώρακα, στην κοιλιά και στα άνω άκρα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο οδηγός που παρέσυρε τον 65χρονο πιθανότατα τον άφησε αβοήθητο στο δρόμο. Η αστυνομία της περιοχής  σχημάτισε δικογραφία κατά αγνώστου δράστη για ανθρωποκτονία από αμέλεια μετά από παράσυρση πεζού από εγκατάλειψη.

Την έρευνα για την υπόθεση διενεργούν από κοινού το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου. Η αστυνομία φέρεται να ενημερώθηκε για την εξαφάνιση το Σάββατο όταν εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος 65χρονος.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 65χρονου «πάγωσε» την τοπική κοινωνία και προκάλεσε μεγάλη θλίψη στους κατοίκους του χωριού Μοναστηράκι. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο άντρας είχε οικογένεια ή άλλους συγγενείς στο χωριό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This