ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΈστησαν ενέδρα σε πλαστικό χειρουργό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

Έστησαν ενέδρα σε πλαστικό χειρουργό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

Έριξαν κάτω τον 50χρονο και του επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές

Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη 50χρονος πλαστικός χειρούργος το βράδυ της Δευτέρας, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διατηρεί το ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δυο άγνωστοι άντρες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπάνε με κλωτσιές και μπουνιές, επί της Λεωφόρου Νίκης, μόλις βγήκε από την πολυκατοικία όπου και τον περίμεναν.

«Τον έριξαν κάτω, του έσκισαν το δεξί φρύδι και μόλις είδαν ότι μαζεύεται κόσμος, εξαφανίστηκαν», είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο GRTimes.

https://www.youtube.com/watch?v=vWejwmqIGNg

Διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και μετά μετέφεραν τον 50χρονο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ οι Αρχές διερευνούν το κίνητρο των δραστών της άγριας επίθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης