Διαβολικές συμπτώσεις πριν από το μαχαίρωμα!

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. οι παράλληλοι βίοι του Μάρκου και του 26χρονου σεφ

Must Read

Δύο διαβολικές συμπτώσεις ερευνούν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση μαχαιρώματος του 58χρονου επιχειρηματία στον κλάδο του real estate Γιάννη Μάρκου από τον 26χρονο σεφ, έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Δράστης και θύμα διασκέδαζαν νωρίτερα στο ίδιο μπαρ στη Νέα Ερυθραία, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιο επεισόδιο ανάμεσά τους πριν από το μαχαίρωμα έξω από την καντίνα. Ας σημειωθεί πως ο 26χρονος παρέμεινε στο κέντρο διασκέδασης μόλις 55 λεπτά, ενώ η παρέα του ήταν ήδη εκεί.

Η δεύτερη διαβολική σύμπτωση είναι πως ο 58χρονος επιχειρηματίας έχει σπίτι στο Ναύπλιο, τόπο καταγωγής του 26χρονου, ο οποίος μένει τα τελευταία χρόνια στα δυτικά προάστια της Αθήνας και ασχολείται με τη μαγειρική, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές σε υποθέσεις ναρκωτικών, οπαδικής βίας και κλοπές.

Πάντως, τόσο ο συνήγορος υπεράσπισής του Ανδρέας Σπυρόπουλος όσο και ο δικηγόρος του επιχειρηματία Γιάννης Μαρακάκης διαψεύδουν πως ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν και είχαν προηγούμενα.




Χθες ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη. Αύριο, Τετάρτη, θα απολογηθεί ο 19χρονος συνεργός του.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος του 26χρονου Ανδρέας Σπυρόπουλος ανέφερε ότι ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Εξάλλου, ο 26χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 58χρονο, ούτε ήταν προμελετημένη επίθεση και δήλωσε μετανιωμένος.

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε ιδιωτική κλινική ο επιχειρηματίας, ο οποίος δέχτηκε 17 μαχαιριές από τον 26χρονο για ασήμαντη αφορμή, μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων της καντίνας.

Ο 58χρονος, που είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους λόγω της μακροχρόνιας σχέσης του με το μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα, θα καταθέσει στον ανακριτή για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του, όταν λάβει εξιτήριο από το θεραπευτήριο.

https://youtu.be/gGpPr60EycI

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This