Σκηνές από κινηματογραφική ταινία στην Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστές» Ρομά: Καταδίωξη, απειλές και πυροβολισμοί!

Το επεισόδιο έγινε στο πλαίσιο «επίλυσης» οικογενειακών διαφορών!

Must Read

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη με «πρωταγωνιστές» δύο οικογένειες Ρομά που θέλησαν να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές με τον…δικό τους τρόπο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ ένα μαύρο όχημα μάρκας Peugeot στο οποίο επέβαιναν μέλη της μιας οικογένειας καταδίωκε ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Renault στο οποίο επέβαινε μια 38χρονη με την 63χρονη μητέρα της.

Τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν επί της οδού Δενδροποτάμου, με κατεύθυνση προς την οδό Καραολή και Δημητρίου, με το μαύρο όχημα να εμβολίζει διαρκώς το όχημα που οδηγούσε η 38χρονη.

Λίγο πριν το ύψος του Εβραϊκού Νεκροταφείου, ο οδηγός του μαύρου οχήματος κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες. Οι επιβάτες του μαύρου οχήματος πλησίασαν την μάνα και την κόρη και άρχισαν να τις βρίζουν και να τις απειλούν. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έφτασε στο σημείο και τρίτο όχημα. Κατέβηκε ένας άντρας που κρατούσε καραμπίνα. Πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και είπε προς την 38χρονη: «Αν δεν πάρεις πίσω τη μήνυση θα σε σκοτώσω!».  Μάλιστα, έστρεψε την καραμπίνα προς την πλευρά περαστικών που σταμάτησαν να δούνε τι είχε συμβεί!

Τα άτομα που προπηλάκισαν τις δύο γυναίκες, επιβιβάστηκαν στο όχημα του άντρα με την καραμπίνα και αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών. Η 38χρονη και η μητέρα της μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά προκειμένου να καταθέσουν για το περιστατικό.

Το απίστευτο περιστατικό στους δρόμους της Θεσσαλονίκης συνέβη επειδή οι δύο πλευρές έχουν προσωπικές διαφορές. Μάνα και κόρη διαμένουν στην Αθήνα και ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφθούν συγγενικό τους πρόσωπο, στην οδό Τριποτάμου, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Πριν από μία ημέρα, έξω από το συγκεκριμένο σπίτι σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι έπεσαν τουλάχιστον δέκα πυροβολισμοί για εκφοβισμό. Η 38χρονη γυναίκα μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά και κατέθεσε μήνυση για το συμβάν.

 

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This