Τραγωδία στην περιφερειακή Υμηττού: Νεκρή 29χρονη από μετωπική σύγκρουση

Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας φέρεται να κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα

Must Read

Θανατηφόρο τροχαίο σοκ σημειώθηκε στις 5 σήμερα, Πέμπτη 3/11, τα ξημερώματα, λίγο μετά την έξοδο από την Αττική Οδό, στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Αθήνα. Μία νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα ταξί.

Με το αίμα μιας 29χρονης «βάφτηκε» η άσφαλτος και σήμερα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα τροχαία δυστυχήματα στη χώρα μας αυξάνονται συνεχώς, με τον αριθμό των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους να συγκλονίζει. Η νεαρή γυναίκα είναι η μια από τους οδηγούς που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο και πέθανε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες. Το αυτοκίνητο της άτυχης 29χρονης φέρεται να κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού προς την Αθήνα. Η σύγκρουση με ένα ταξί ήταν μετωπική και σφοδρότατη. Τα δυο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα, κάτι που αποδεικνύει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Η νεαρή γυναίκα αλλά και ο οδηγός του ταξί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να τους απεγκλωβίσουν. Η 29χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ σοβαρά τραυματισμένος ήταν και ο δεύτερος οδηγός. Στο σημείο έφτασαν και επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα.

 



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This