Βιαίη ληστεία στη Μύκονο: Συμμορία Αλβανών κακοποιών χτύπησε με γκλοπ ομοεθνείς τους- «Άρπαξαν» 40.000 ευρώ από γραφείο

Έστειλαν τα θύματα στο νοσοκομείο με τραύματα

Must Read

Μια ληστεία που χαρακτηρίζεται από απίστευτη βιαιότητα αναστάτωσε χθες το βράδυ το νησί των Ανέμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, λίγο πριν τις 9 το βράδυ πέντε Αλβανοί κακοποιοί μπούκαραν σε ανασφάλιστο γραφείο στην περιοχή Δραφάκι στο οποίο μέσα βρίσκονταν δύο ομοεθνείς τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, οι κακοποιοί κρατούσαν στα χέρια τους γκλοπ και πιστόλια Glock, που κυρίως προτιμούνται από αστυνομικούς και στρατιωτικούς για σκοπευτική χρήση.

Ένας από τους πέντε δράστες,με παρατεταμένο το όπλο του, άρχισε να εκτοξεύει απειλές που είχαν να κάνουν με «ξεκαθαρίσματα από το καλοκαίρι» όπως ανέφερε στο protothema.gr, πηγή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο νησί.

Στη συνέχεια, οι πέντε Αλβανοί δράστες επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα κατά των δυο ομοεθνών τους και χρησιμοποιώντας τα μεταλλικά γκλοπ προκάλεσαν βάναυσα χτυπήματα στα κεφάλια των θυμάτων τους. Οι τραυματισμένοι Αλβανοί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου με αυτοκίνητο ιδιώτη όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρουν τραύματα και στο κεφάλι αλλά και στο σώμα.

Τελικά, οι Αλβανοί κακοποιοί κατάφεραν να αποσπάσουν 40.000 ευρώ που βρήκαν μέσα στο γραφείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αξιωματικοί του αρμόδιου κλιμακίου του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου έκανε έρευνα στο χώρο όπου εντοπίστηκε ένα πιστόλι Glock 17, τρεις σφαίρες , ένας κάλυκας, ένας μεταλλικός λοστός και μια σφαίρα που είχε σφηνώσει στο δάπεδο από εκπυρσοκρότηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This