Πώς να ντύνεστε μοντέρνα; 3 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε

Must Read

Η μόδα προχωράει, ανανεώνεται, εξελίσσεται και μαζί της και εμείς. Δεν έχει σημασία αν είστε γυναίκα ή άνδρας γιατί σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κάποιες βασικές συμβουλές που αν ακολουθήσετε θα καταφέρετε να είστε στη μόδα πάντα οτιδήποτε και αν φοράτε.

Μερικά tips μπορούν να απογειώσουν ένα όμορφο και άνετο σύνολο. Αν όμως ακολουθήσετε μία λάθος συμβουλή μπορεί το αποτέλεσμα να σας απογοητεύσει και να θεωρείτε πως δεν πρέπει να το βάλετε ξανά γιατί στην πραγματικότητα δεν το συνδυάσατε σωστά ή το αγοράσατε σε λάθος νούμερο.

Τι ρούχα ταιριάζουν στο σωματότυπό σας;

Τα ρούχα που θα φορέσετε καθορίζουν το πόσο ισορροπημένο είναι ένα σύνολο και αν σας ταιριάζει με βάση το σωματότυπό σας. Δεν ταιριάζουν όλα τα ρούχα σε όλους και αυτό είναι λογικό. Μπορεί να υπάρχουν τάση στη μόδα αλλά πρέπει να μάθετε να τις προσαρμόσετε στον εαυτό σας για να βγάλετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι άνθρωποι με μεγαλύτερη περιφέρεια και λεπτή μέση πρέπει να φοράνε ρούχα που δεν τονίζουν τη μέση αλλιώς η περιφέρεια θα φαίνεται μεγαλύτερη από ότι είναι. Ένας άλλος τύπος σώματος αποτελεί το πιο στρογγυλεμένο σώμα, το οποίο όλοι τείνουν να κρύβουν ενώ στην πραγματικότητα πρέπει να τονίζεται η γραμμή του λαιμού, τα χέρια και τα πόδια.

Το σώμα κλεψύδρα με μεγαλύτερο στήθος, λεπτή μέση και καμπύλες ευνοείται αν δεν προσπαθήσετε να τονίσετε παραπάνω από ότι πρέπει σε κάποια σημεία. Το λεπτό και αθλητικό σώμα αποτελεί ένα τύπο σώματος που του ταιριάζουν σχεδόν όλα τα ρούχα. Δεν χρειάζεται όμως να επιλέγετε εφαρμοστά ρούχα γιατί χάνονται και οι παραμικρές καμπύλες.

Τέλος, για όσους διαθέτουν πιο ογκώδη σωματοδομή στις πλάτες είναι καλύτερα να μην φοράτε κολλητές μπλούζες που ναι μεν αναδεικνύουν τις πλάτες σας, αλλά παράλληλα εξαφανίζουν το υπόλοιπο σώμα.

Ποιοι είναι οι σωστοί συνδυασμοί χρωμάτων;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά και κλασικά χρώματα. Το λευκό, μαύρο, γκρι και μπεζ ταιριάζει με όλα τα χρώματα λόγω τη neutral φύσης τους. Τα βασικά χρώματα όπως κόκκινο, μπλε και κίτρινο ταιριάζουν απίστευτα με αντιθετικά χρώματα μπλε, κόκκινο και πράσινο αντίστοιχα.

Πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν και οι αποχρώσεις ή οι μίξεις που δημιουργούν διάφορα χρώματα και τα κάνουν να ταιριάζουν. Για παράδειγμα, μια πορτοκαλί μπλούζα ταιριάζει με λιλά, κοραλί και βιολετί ρούχα.

Μην διστάσετε να φορέσετε ένα πανέμορφο καφέ φόρεμα Calvin Klein με ροζ γόβες. Για να βρεις τη συλλογή με τα καλύτερα Calvin Klein ρούχα επισκέψου το Calvin Klein στο answear.gr. Επίσης, πολύ ωραίος συνδυασμός αποτελεί και μια ωραία μπλούζα τύπου Τ-Shirt Tommy Hilfiger σε έντονο χρώμα όπως το πράσινο με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν.

Ποια αξεσουάρ ταιριάζουν στο στυλ σας;

Τα αξεσουάρ είναι αυτά που πολλές φορές θα αναδείξουν ένα σύνολο σε άνδρες και γυναίκες. Συνδυάστε τα αξεσουάρ σας με το ντύσιμό σας με στόχο να αναδείξετε την μοναδική προσωπικότητά σας. Τα αξεσουάρ είναι εκείνα που θα δώσουν την ολοκληρωτικά δική σας πινελιά.

Για παράδειγμα οι άνδρες που φοράνε δερμάτινα αξεσουάρ θα πρέπει να ταιριάζουν τα χρώματα του δέρματος που επιλέγουν. Το καλύτερο είναι να έχουν το ίδιο χρώμα, όχι όμως απαραίτητα την ίδια απόχρωση. Μία υπέροχη μαύρη ζώνη Karl Lagerfeld  σε συνδυασμό με μία μαύρη τσάντα ώμου αποτελούν επιτυχημένο συνδυασμό. Μπορείτε να βρείετ όλα τα προϊόντα του στο https://answear.gr/m/karl-lagerfeld.

Οι γυναίκες επιλέγουν αξεσουάρ με έντονα χρώματα εφόσον το σύνολό τους περιέχει ουδέτερα κομμάτια και το αντίθετο αν τα ρούχα τους έχουν έντονα χρώματα. Αυτή είναι η καλύτερη στρατηγική που μπορεί να ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This