Έμεινε με το κλειδί στο χέρι Πατρινός που αγόρασε μεταχειρισμένο αμάξι

Πλήρωσε ακριβά την αγορά μεταχειρισμένου Ι.Χ.

Must Read

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας Πατρινός, ο οποίος έκανε το λάθος να αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από έναν Ρομά στο Αίγιο.

Ο εφιάλτης για τον άτυχο άνδρα άρχισε όταν εντόπισε μέσω αγγελίας ένα μεταχειρισμένο Ι.Χ. και αποφάσισε να το αγοράσει αντί του ποσού των 6.200 ευρώ. Ετσι, ήρθε σε επαφή με τον άνθρωπο που το πωλούσε και, αφού του έδωσε τα χρήματα, πίστεψε πως έκανε δικό του το μεταχειρισμένο Smart. Οπως αποδείχθηκε όμως, έκανε λάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου εμφανιζόταν μια νεαρή γυναίκα (σ.σ.: αρραβωνιαστικιά του δράστη) και έτσι ο επιχειρηματίας μαζί με φίλο του πήγε -έχοντας τα χρήματα- να κάνει την αγορά.

Οντως συναντήθηκε με την ιδιοκτήτρια και τον «δικό της», κάνοντας κανονικά τη συναλλαγή. Ξαφνικά όμως τον πληροφόρησαν πως υπάρχει πρόβλημα με την πώληση του οχήματος, αφού ο πατέρας της πωλήτριας διαφωνούσε και το ήθελε πίσω.

Ο επίδοξος αγοραστής συνάντησε την παρέα του αρχικού πωλητή Ρομά, ήπιαν καφέ και μέσα σε λίγα λεπτά το αυτοκίνητο είχε εξαφανιστεί! Απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιος από την παρέα είχε δεύτερο κλειδί, το πήρε κι έγινε καπνός.

Ωστόσο, τον καθησύχασε λέγοντάς του πως θα του δώσει πίσω τα χρήματα και γι’ αυτό τον λόγο πήγαν μέχρι και το ΚΕΠ Αιγίου, ώστε να υπογράψουν συμφωνητικό… χρέους! Ωστόσο, έπειτα από λίγο οι δύο άνδρες αρπάχτηκαν και πλακώθηκαν στο ξύλο. Πλέον η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This