Αντίδραση Ιμάμογλου για επεισόδιο με Απ. Τζιτζικώστα: Όταν ενημερωθώ, θα ενημερώσω την κοινή γνώμη!

Έμαθε το αδιανόητο περιστατικό στην συνάντησή του με τον Κώστα Μπακογιάννη

Must Read

Στο αδιανόητο περιστατικό της απαγόρευσης εισόδου στην Τουρκία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open TV, ο κ. Ιμάμογλου είπε ότι «κατάφερα να πάρω μια πολύ σύντομη ενημέρωση για το περιστατικό που έγινε σήμερα από τον φίλο μου Κώστα (σ.σ. Μπακογιάννη). Αφού δω τις λεπτομέρειες του περιστατικού, θα ενημερώσω αύριο τόσο την κοινή γνώμη όσο και όλες τις βαλκανικές πόλεις».

Να σημειωθεί πως απόψε ο δήμαρχος Αθηναίων είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης στο πλαίσιο του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων (B40 Balkan Cities Network Summit).

Πριν από την έναρξη της συνάντησης ο κ. Μπακογιάννης τόνισε πως «άμεσα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις αλλά και αναγκαίες συγγνώμες».«Είναι δύσκολο να καταλάβω πώς μπορεί να απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα ενός Περιφερειάρχη. Ελπίζω ότι πρόκειται για ένα τεχνικό λάθος και σύντομα να δοθούν οι αναγκαίες εξηγήσεις, αλλά και οι αναγκαίες συγγνώμες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο κ. Μπακογιάννης θα ταξίδευε στη Σμύρνη για να πάρει μέρος στην Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ. Ωστόσο, σε συνεννόηση με το υπουργείο Εξωτερικών και αφού είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Τζιτζικώστα, ακύρωσε τη συμμετοχή του στην διοργάνωση και ανέβαλε την επίσημη επίσκεψή του στη Σμύρνη, μια επίσκεψη που είχε προγραμματίσει έπειτα από πρόσκληση του εκεί Δημάρχου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This