Ελεύθερος ο 14χρονος που σκότωσε καταλάθος τον αδερφό του στη Μάνδρα

Ο 14χρονος δεν έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει λέει ο δικηγόρος του

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 14χρονος που σκότωσε κατά λάθος πυροβολώντας τον 17χρονο αδερφό του στη Μάνδρα.

Ο ανήλικος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του επιβλήθηκε το αναμορφωτικό μέτρο της παρακολούθησης από επιμελητή.

«Το παιδί δεν έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί, δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει πεθάνει ο αδερφός του, ζητάει συνέχεια την μαμά και τον μπαμπά του» δήλωσε νωρίτερα ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Βέρρας. Ο κ. Βέρρας εμφανίστηκε κάθετος ότι ο πατέρας δεν άφησε σε εμφανές σημείο το όπλο και τα φυσίγγια και πως ο 17χρονος το εντόπισε ενώ ήταν κρυμμένο. Τα παιδιά έφυγαν μαζί από το σπίτι για να βρουν το κοπάδι. Εκεί εντόπισαν ένα αγριογούρουνο και ο 17χρονος το πλησίασε για να το τρομάξει και αυτό να μετακινηθεί προς το μέρος του 14χρονου από όπου θα μπορούσε να το σημαδέψει και να το χτυπήσει. Τότε σημειώθηκε η τραγωδία, σύμφωνα με τον δικηγόρο και ο 14χρονος πυροβόλησε άθελά του τον αδερφό του.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This