Αργυρούπολη: Άγνωστοι έκαψαν σχολικό λεωφορείο!

Must Read

Σε μια ακόμα ασυνείδητη κίνηση που δεν έχει κανένα νόημα και το μόνο που προκαλεί είναι καταστροφή και ερωτηματικά προχώρησαν απαράδεκτοι άγνωστοι στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο πριν τις 4 σήμερα τα ξημερώματα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε σχολικό λεωφορείο το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Μπουμπουλίνας με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς. 

Ο οδηγός του του λεωφορείου, που μένει στην περιοχή, μίλησε στην ΕΡΤ για το περιστατικό. Όπως είπε άκουσε μέσα στη νύχτα, μια έκρηξη και μετά να έρχονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. «Δεν φαντάστηκα ότι θα μου έκαιγαν το λεωφορείο. Δεν έχω προηγούμενο με κάποιον. Εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι να βάλουν μυαλό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως το λεωφορείο μεταφέρει προς σχολείο άτομα με ειδικές ανάγκες που μένουν πολύ μακριά από αυτό.

Πάντως, τις τελευταίες μέρες, έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά στην Αργυρούπολη καθώς έγινε εμπρηστική επίθεση σε βάρος τεσσάρων οχημάτων.

Πλέον η αστυνομία ερευνά αν οι δύο επιθέσεις συνδέονται μεταξύ τους.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This