Χειροπέδες σε δύο ιερόσυλους που είχαν ρημάξει εκκλησίες στην Κεντρική Μακεδονία – Έπαιρναν μέχρι και τις καμπάνες!

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ένας 43χρονος και ένας 49χρονος που κατηγορούνται ότι είχαν βάλει στο στόχαστρο εκκλησίες στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας στις οποίες έμπαιναν και έκλεβαν τα πάντα, από κηροπήγια, μέχρι καμπάνες και πολυελαίους !

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άντρες από τον περασμένο Ιούλιο διέρρηξαν 10 ιερούς ναούς κι ένα εξωκλήσι, με τη συνολική τους «λεία» να υπολογίζεται σε 43.000 ευρώ. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, δρούσαν σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στους νομούς Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας.

Οι δύο ιερόσυλοι έπεσαν στα χέρια αστυνομικών σε περιοχή του Δήμου Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες αφότου διέρρηξαν τρεις εκκλησίες στην Ημαθία, απ’ όπου αφαίρεσαν εκκλησιαστικά είδη και μία καμπάνα, με σκοπό να τα πουλήσουν. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με διάφορα εργαλεία, όπως κόφτες μετάλλων, λοστοί, πένσα, βαριοπούλα, κατσαβίδι, γάντια αλλά και μία μικρή σκάλα. Κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους υπευθύνους των ιερών ναών.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This