H κατάσταση έχει ξεφύγει: 35χρονος τραυμάτισε άνδρα με μαχαίρι για τα…«μάτια» μιας αποθήκης!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει....

Must Read

Τρανή απόδειξη ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και ο κόσμος «θολώνει» με το παραμικρό με αποτέλεσμα να κάνει κινήσεις που είναι επικίνδυνες και θα μπορούσαν να αποβούν ακόμα και μοιραίες αποτελεί το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Καλά Νερά Βόλου.

Σύμφωνα με το gegonota.news.gr, «πρωταγωνιστές» ήταν ένα 35χρονος με καταγωγή από την Αλβανία και ένα 43χρονος ομοεθνής του.  Οι δυο άνδρες δεν έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, όμως είναι γείτονες. Περίπου στις 8 χθες το βράδυ, άρχισαν να τσακώνονται έξω στην γειτονιά,με την «πέτρα του σκανδάλου» να είναι πιθανότατα μία αποθήκη, που κατέχουν από κοινού.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, τα αίματα άναψαν και ο 35χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 43χρονο τραυματίζοντας τον  στην κοιλιακή χώρα! Μάλιστα, μπροστά στο επεισόδιο ήταν και ο πατέρας του δράστη! Στη συνέχεια, επικράτησαν στιγμές πανικού. Η σύζυγος του παθόντος σε κατάσταση σοκ μετέφερε η ίδια στο νοσοκομείο του Βόλου τον τραυματία, με δικό της αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για το περιστατικό από το Νοσοκομείο Βόλου και μετέβησαν άμεσα στο Αχιλλοπούλειο για να ενημερωθούν από τον παθόντα και τη σύζυγό του τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο τραυματίας αναγκάστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος μετά το επεισόδιο απομακρύνθηκε,μαζί με τον πατέρα του από την περιοχή με αυτοκίνητο, γκρι χρώματος, για να αποφύγει τη σύλληψη.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This