Ξανά στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τα εκδικητικά πορνό

Προέκυψαν νέα στοιχεία

Must Read

Να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για μια από τις υποθέσεις revenge porn που έχει καταγγελθεί, κλήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο πρώην παρουσιαστής βρέθηκε στο γραφείο του ανακριτή προκειμένου να δώσει επιπλέον εξηγήσεις σχετικά με μια από τις υποθέσεις που αφορούν διαρροή βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε έχουν προκύψει νέα στοιχεία, την ώρα που ο ίδιος αρνείται ότι δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες. 

Ο Παναγιωτόπουλος κατέθεσε υπόμνημα και στη συνέχεια βγήκε από την πίσω μεριά του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποφύγει τους δημοσιογράφους. Περπατώντας με γοργό βήμα, ανέβηκε στο μηχανάκι του και αποχώρησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παρουσιαστής τον περασμένο Φεβρουάριο, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, κατ’ εξακολούθηση. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέστειλε την ποινή, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της αυτοπρόσωπης εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του και της παρακολούθησής του από κοινωνικό λειτουργό.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας άσκησε έφεση στην υπόθεση, καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό του, η υπόθεση έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα. Τελικά ο Παναγιωτόπουλος παραπέμφθηκε σε ανώτερο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This