Απομονώθηκαν λόγω της κατακραυγής, η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δεν μπορεί να βρει δουλειά ο Μάνος Δασκαλάκης

Must Read

Ο αποτροπιασμός της κοινωνίας για τη φρίκη της Πάτρας, οδήγησαν στην απομόνωση την αδερφή και την μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που εγκατέλειψαν την Πάτρα και πλέον ζουν στον Αλισσό, προάστιο της πόλης.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου, οι δύο γυναίκες που στάθηκαν στον πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου και την υπερασπίστηκαν, αρνούμενες να δεχτούν την εμπλοκή της στους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας, Μαλένας, Ίριδας και Τζωρτζίνας, λόγω της κοινωνικής κατακραυγής αποφάσισαν να φύγουν από την Πάτρα και να μείνουν πιο μακριά από την πόλη. Μάλιστα στο νέο τους σπίτι για να φτάσει κανείς, πρέπει να περάσει από ιδιωτικό δρόμο.

Από την άλλη, δύσκολη είναι η επιβίωση και για τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος έμεινε για λίγο στην Αθήνα και επέστρεψε στην Πάτρα. Ψάχνει δε εναγωνίως για οποιαδήποτε δουλειά για να μπορέσει να επιβιώσει.

Και αυτό γιατί πολύ δύσκολα κάποιος θα του δώσει εργασία, μετά και τις αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που σόκαρε το πανελλήνιο. Έχει κόψει τις κοινωνικές συναναστροφές και τις εξόδους που τόσο αγαπούσε και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, βγαίνει από το σπίτι μόνο για να πάει στους τάφους των παιδιών του.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This