Λάρισα: Σπείρα γυναικών διαρρηκτών για γέλια-Τι δικαιολογίες είπαν στο Αυτόφωρο για την δράση τους

Must Read

Μια συμμορία από τρεις γυναίκες «τσάκωσε» η αστυνομία την περασμένη Τετάρτη σε πολυκατοικία στην πόλη της Λάρισας λίγο αφότου είχαν μπει σε τρία διαμερίσματα και είχαν αρπάξει ότι βρήκαν μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, κυρίως χρήματα και κοσμήματα!

Στην κατοχή των τριών Ελληνίδων βρέθηκαν 381 ευρώ, ενώ η μια είχε πάνω της πλήθος σκουλαρίκια, αλυσίδες λαιμού και χειρός, βέρες και άλλα χρυσαφικά. Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ενοίκων και παραβίασαν το ένα μετά το άλλο τα διαμερίσματα από τα οποία είχαν κλέψει τα χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό.

Η δίκη τους στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ήταν για γέλια και για κλάματα καθώς ξεφούρνισαν απίστευτες δικαιολογίες .

Συγκεκριμένα, η μία ισχυρίστηκε ότι πήγε στη Λάρισα από την Αθήνα πριν από ενάμιση μήνα, όταν χώρισε με τον σύζυγο της, και για να ζήσει πουλούσε μάσκες και άλλα αντικείμενα από πόρτα σε πόρτα. Όπως είπε, βρήκε τυχαία μισάνοιχτες τρεις πόρτες και μπήκε στα σπίτια μαζί με την δεύτερη κατηγορούμενη που είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης! Η τρίτη, που κατοικεί στην Αθήνα και είναι χωρισμένη και μητέρα δύο παιδιών, περίμενε τις άλλες δυο στο πεζοδρόμιο. Σε ερώτηση του εισαγγελέα πώς βρέθηκαν μαζί στη Λάρισα, ισχυρίστηκαν ότι συναντήθηκαν στη… λαϊκή!

Το δικαστήριο έκρινε και τις τρεις ένοχες για κλοπή από κοινού και επέβαλλε και στις τρεις ποινή φυλάκισης 15 μηνών. Ωστόσο, έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή τους κι έτσι αφέθηκαν ελεύθερες. Πάντως, η Ασφάλεια ερευνάται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This