Λάρισα: Παραδόθηκε στις αρχές 39χρονη οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 56χρονο

«Σταμάτησε το μυαλό μου» φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς η υπαίτια για το θανατηφόρο τροχαίο

Must Read

Την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε η θανατηφόρα παράσυρση ενός 56χρονου άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο λίγο έξω από τη Λάρισα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο δρόμο Γιάννουλης – Αμπελώνα, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 39χρονη γυναίκα χτύπησε τον άτυχο άνδρα και κατόπιν πάτησε γκάζι και «εξαφανίστηκε». Ωστόσο, σύμφωνα με το onlarissa.gr, λίγες ώρες αργότερα, η ίδια παραδόθηκε στις αρχές, παραδεχόμενη ότι ήταν η οδηγός του μοιραίου οχήματος.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας όπου προσήλθε αυτοβούλως το βράδυ του Σαββάτου, με το που συνέβη το τροχαίο φοβήθηκε, την έπιασε πανικός, «σταμάτησε το μυαλό της» και γι’ αυτό το λόγο εγκατέλειψε στο σημείο του δυστυχήματος. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερη.

Σημειώνεται πως αμέσως μετά το θανατηφόρο τροχαίο, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν πως ο 56χρονος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Μάλιστα, εκεί κοντά βρέθηκαν και κομμάτια από σπασμένο φανάρι οχήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This