Black Friday: Νωρίτερα από ποτέ η «μάχη» των προσφορών και των εκπτώσεων

Όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές

Must Read

Μπορεί η Black Friday να «πέφτει» φέτος στις 25 Νοεμβρίου, ωστόσο τα καταστήματα και οι μεγάλες αλυσίδες έχουν ήδη ξεκινήσει τα εκπτωτικά πακέτα.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα ήρθε η «Μαύρη Παρασκευή» για αρκετά καταστήματα, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσφορές σε εκατοντάδες προϊόντα. Ήδη οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων έχουν επιδοθεί σε ενημερωτικές καμπάνιες για τις προσφορές και τις εκπτώσεις που «τρέχουν» στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα. Ειδικά σε ηλεκτρονικά είδη οι προσφορές είναι μεγάλες, με Κωτσόβολο, Public και άλλες αλυσίδες να στέλνουν ενημερώτικα email. Εάν τύχει και δεν επωφεληθείτε των προσφορών της Black Friday, τρεις ημέρες αργότερα, υπάρχει και η ευκαιρία της Cyber Monday για φθηνές αγορές. Η ημέρα αυτή αφορά στις αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Φέτος, η Cyber Monday πέφτει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022.

Τετραήμερο προσφορών τέλη Νοεμβρίου 

Τετραήμερο προσφορών από 25 έως 28 Νοεμβρίου, με τους καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αγορές και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, καθώς έπειτα από πολλές αναβολές, τα μαγαζιά θα ανοίξουν τελικά εκείνη την Κυριακή του μήνα. Με τις αλλαγές που έχουν εφαρμοστεί, οι επόμενες Κυριακές του 2022 με ανοιχτά μαγαζιά θα πέσουν:

  • Στις 11 Δεκεμβρίου 2022, την προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα
  • Στις 18 Δεκεμβρίου 2022, την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα

Συνολικά, λοιπόν, στο εξής, θα μένουν ανοιχτά πέντε Κυριακές κάθε χρόνο αντί για επτά, ενώ θα συνεχίζει να εφαρμόζεται διαφορετικό ωράριο στις περισσότερες περιπτώσεις, με αφορμή είτε κάποια εορταστική είτε εκπτωτική περίοδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This