Τραγικές απώλειες: Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από δέντρο στη Λάρισα- Κτηνοτρόφος χτυπήθηκε απο κριάρι στα Τρίκαλα

Must Read

Την ζωή της έχασε μια 78χρονη στη Λάρισα η οποία -άγνωστο πως- καταπλακώθηκε από δέντρο. 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη συνοικία της Νέας Σμύρνης σε πρόχειρη κτηνοτροφική μονάδα. Η άτυχη γυναίκα είχε ζητήσει από κάποιον να κόψει το συγκεκριμένο δέντρο. Όμως, αυτό έπεσε και την καταπλάκωσε προκαλώντας της σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Παρά τις προσπάθειες η γυναίκα δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην ζωή.

Στο μεταξύ, τραγικό θάνατο βρήκε και ένας κτηνοτρόφος από το Κοτρώνι Τρικάλων όταν χτυπήθηκε από κριάρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, τον 65χρονο βρήκε ένας γείτονάς του και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλης.

Ακολούθησε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και από εκεί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι, λόγω της βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που έφερε.  Ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This