«Αν βγει έξω οι μέρες μας είναι μετρημένες» κατέθεσε ο γιατρός που δέχτηκε σφαίρες από την Τσέλο

Ο λόγος που δεν απολογήθηκε η εικαστικός

Must Read

Έκκληση προς τους δικαστές έκανε ο γιατρός που δέχτηκε πυροβολισμούς από την εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο, κατά την διάρκεια της δίκης για την επίθεση σε βάρος του έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

«Με την απόφασή σας να δώστε μια εύλογη παράταση ζωής σε εμένα και την οικογένειά μου, γιατί αν βγει από τη φυλακή οι μέρες μας είναι μετρημένες», είπε ο οφθαλμίατρος κατα την διάρκεια της εξέτασής του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου διεξάγεται η δίκη. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η 50χρονη δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της, αφού του έστελνε υβριστικά μηνύματα ακόμα και την περίοδο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

«Έχει επιτεθεί στη σύζυγο μου. Έκανε φθορές στο αυτοκίνητο μου στην πυλωτή και όταν πήγε η σύζυγός μου να δει τη ζημιά, την περίμενε κρυμμένη και της επιτέθηκε και πήγαμε στο νοσοκομείο. Άλλη φορά της επιτέθηκε μπροστά στο παιδί και άρχισε να της χτυπάει το κεφάλι στο δάπεδο και την γλίτωσαν δυο ένοικοι της πολυκατοικίας που άκουσαν τις φωνές» ανέφερε ο μάρτυρας και πρόσθεσε ότι η Τσέλο του έστελνε μηνύματα όταν εκείνος έδινε μάχη για τη ζωή του: «Μου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της που είμαι ακόμα ζωντανός. Μου έγραφε “βόθρε” και κάτι τέτοια».

Η κατηγορούμενη Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία υποστηρίζει ότι ο πρώην σύντροφός της δεν της επέτρεπε να βλέπει το παιδί της, εξέτασε η ίδια τους μάρτυρες, αφού αρνήθηκε και τους δύο συνηγόρους που της διόρισε το δικαστήριο. Η ίδια αμφισβήτησε τα έγγραφα της δικογραφίας, λέγοντας ότι είναι πλαστά, ενώ εξερράγη όταν η έδρα ζήτησε από το θύμα να μην απαντήσει σε πιθανόν άσχετες ερωτήσεις της κατηγορούμενης. «Είστε μεροληπτικοί έως ρατσιστές μαζί μου» είπε η εκνευρισμένη η κατηγορούμενη στους δικαστές.

Στα όσα συνέβησαν τη μέρα της επίθεσης έξω από το σπίτι του γιατρού στο Χαλάνδρι, αναφέρθηκε και η σύζυγός του: «Το έχω σαν παιδί μου, είναι παιδί του συζύγου μου. Μεγαλώνει με αγάπη μαζί μας» είπε η μάρτυρας με την Τσέλο να φωνάζει: «Τι ξέρει αυτή; Ρωτάτε λάθος άτομα».

«Είδα την κατηγορουμένη να χτυπάει το σύζυγο μου και εκείνος να παλεύει. Ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο, δεν μπορούσες να τον αναγνωρίσεις. Το παιδί ήταν στη πυλωτή. Η κατηγορουμένη της έλεγε «έλα μαζί μου». Και το παιδί της απαντούσε «όχι, πήγες να σκοτώσεις τον πατέρα μου». Δεν ήθελε να πάει μαζί της. Μου είχε πει, ότι η κατηγορουμένη της είχε βάλει το όπλο στο κεφάλι και της είχε πει με αυτό θα σκοτώσω τον μπαμπά σου» κατέθεσε η σύζυγος του γιατρού.

Στη δίκη κατέθεσε και ένας γιατρός ο οποίος έμενε στην ίδια πολυκατοικία και έτρεξε να δει τι συνέβη όταν άκουσε τους πυροβολισμούς. «Άκουσα το παιδί να φωνάζει «τι κανείς, σκοτώνεις το μπαμπά μου». «Άκουσα και το θύμα να φωνάζει «τι κανείς τώρα». Το θύμα ήταν αιμόφυρτο. Είχε αισθήσεις. Βγήκα έξω να δω που ήταν η κατηγορούμενη. Ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο. Επέστρεψα να δώσω τις πρώτες βοήθειες» περιέγραψε ο μάρτυρας. Η Τσέλο ωστόσο υποστήριξε ότι ο μάρτυρας λέει ψέματα και ότι η ίδια τον θυμάται «ως προσωπική ασφάλεια του φερόμενου θύματος».

Μετά την εξέταση των μαρτύρων, ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι εντός της ημέρας η 50χρονη θα απολογηθεί, ωστόσο η ίδια δήλωσε ότι είναι απεργός πείνας, δεν αισθάνεται καλά και ότι είναι φορτισμένη συναισθηματικά.

Η δίκη διεκόπη για την 1η Δεκεμβρίου με την απολογία  της κατηγορούμενης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This