Η φρίκη δεν έχει όρια: Παππούς και γιαγιά στο σκαμνί για ασέλγεια σε βάρος της εγγονής τους!

H γιαγιά κάλυπτε τις διεστραμμένες πράξεις του άντρα της!

Must Read

Αναβιώνει ξανά σήμερα σε δικαστήριο της Κρήτης μια υπόθεση που μόνο φρίκη, αηδία και αποτροπιασμό προκαλεί. «Πρωταγωνιστές» ένας 55χρονος παππούς και μια γιαγιά που κάθονται στο εδώλιο καθώς ο πρώτος φέρεται να ασελγούσε στο ίδιο του το εγγόνι το οποίο ήταν μόλις 4 ετών  και να είχε την αποδοχή και κάλυψη της συζύγου του.

Πρωτόδικα, τον Δεκέμβριο του 2021, ο αρρωστημένος 55χρονος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε κάθειρξη 10 ετών για αποολάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη.Εκτός από τον ίδιο, καταδικάστηκε και η σύζυγός του, η γιαγιά της μικρής, για συνέργεια σε αποπλάνηση ανηλίκου και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό , δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στον 55χρονο. Ωστόσο, χορηγήθηκε ελαφρυντικό στη σύζυγό του.

Σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ο 55χρονος φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της εγγονούλας του πριν από περίπου 10 χρόνια, όσο η μικρή ήταν ηλικίας 3-4 ετών. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι  η γιαγιά της μικρής  τον άφηνε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, πολλές από τις εν λόγω ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης συνέβαιναν μπροστά στα μάτια της γιαγιάς της, αλλά και κατά τη διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων της ίδιας με τον 55χρονο!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This