Επέστρεψε ο εφιάλτης: Νέος κίνδυνος για το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού!

Επανέρχεται ο δικαστικός επιμελητής - Της ζητάνε να βγει από το σπίτι της έως την Παρασκευή

Must Read

Το θέμα του πλειστηριασμού και της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού, στενής φίλης και συνεργάτιδας επί 40 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, από την πρώτη και μοναδική κατοικία της στα Ιλίσια (πρώτη είχε αναδείξει το θέμα η εφημερίδα «Εspresso») μπορεί να είχε προσωρινά αίσια κατάληξη το καλοκαίρι, αλλά τώρα, ο εφιάλτης επιστρέφει δριμύτερος!

Η Ιωάννα Κολοβού μίλησε στο Open για την εξέλιξη του θέματός της:

«Δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο, ο πατέρας μου δεν με άφησε ποτέ. Ήταν μια πιστωτική κάρτα της Εθνικής και ακόμη μια μικρή και μου λένε, δεν τις ενώνεις και τις δύο για να μην κουράζεσαι; Και τις ένωσα. Αυτή λοιπόν η κάρτα θεωρήθηκε αργότερα και τώρα το έμαθα εγώ, εθνοδάνειο, το οποίο είναι καταναλωτικής φύσης. Δεν είχα ούτε εγγυητή, ούτε υποθήκη, ούτε τίποτα και ξαφνικά ήρθε το χαρτί. Αφού πρώτα μου ζήτησαν 5.000 ευρώ και τα έδωσα, για να κάνουμε διακανονισμό μετά από 2-3 μήνες ήρθε το χαρτί που λέει θα γίνει πλειστηριασμός. Την πρώτη φορά που έγινε υπήρχε τόσος κόσμος από κάτω και τόσοι αλληλέγγυοι. 90.000 το αγόρασε ένα κύριος. Η αντικειμενική του αξία είναι 145.000. Είναι μια παλιά πολυκατοικία κακής κατασκευής, 50 ετών, αλλά 200 μέτρα από εδώ γίνεται στάση του μετρό της γραμμής 4».

Όπως επεσήμανε η συνταξιούχος δημοσιογράφος, η απίστευτη αυτή περιπέτεια γίνεται, όχι για κάποιο δάνειο, αλλά για οφειλή 15.000 ευρώ που με τους τόκους της τράπεζας ανήλθε στις 45.000 ευρώ!

«600 πλειστηριασμοί το μήνα γίνονται, εκ των οποίων το 1/3 είναι πρώτης κατοικίας», είπε ακόμα η κ. Κολοβού.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This