Ανατράπηκε βυτιοφόρο μετά από τροχαίο στη Λάρισα – Φόβοι για έκρηξη

Έκλεισε η Εθνική Οδός

Must Read

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Λάρισας, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό και προκάλεσε την ανατροπή βυτιοφόρου με επικίνδυνο φορτίο.

Σύμφωνα με το onlarissa, στο σημείο επιχειρούν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής που κάνουν ρίξη νερού από απόσταση, καθώς υπάρχουν φόβοι για έκρηξη, εξαιτίας του εύφλεκτου υλικού που μετέφερε το βυτιοφόρο.

Μάλιστα, αστυνομικοί έκλεισαν την Εθνική Οδό για λόγους ασφαλείας. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

«Λόγω εκτροπής βυτιοφόρου οχήματος στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, μέχρι νεωτέρας (έως ότου παύσουν οι λόγοι, λόγω ειδικού φορτίου του βυτιοφόρου).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει επίσης, τον παράδρομο του Μακρυχωρίου και απαγορεύει την έλευση οποιουδήποτε οχήματος στον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο, καθώς τα οχήματα επιστρέφουν αναγκαστικά πίσω προς Λάρισας ή Τύρναβο.

Επιπρόσθετα όλα τα φορτηγά και γενικά τα βαριά οχήματα υποχρεωτικά σταματάνε στα ΣΕΑ του Ευαγγελισμού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This