Περιστέρι: Χειρόπεδες σε 26χρονο που παρακολουθούσε και έβριζε την πρώην σύντροφό του

Δεν άφηνε την κοπέλα σε ησυχία!

Must Read

Ανάσα ανακούφισης πήρε μια 22χρονη κοπέλα από το Περιστέρι η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα ζούσε έναν εφιάλτη λόγω του 26χρονου συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, η κοπέλα, μη αντέχοντας άλλο, πήγε χθες το μεσημέρι στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και κατέθεσε μήνυση κατά του 26χρονου πρώην συντρόφου της ο οποίος και συνελήφθη για ενδοοικογενειακή απειλή με τη μέθοδο της επίμονης παρακολούθησης και για εξύβριση.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 22χρονη στους αστυνομικούς, ο νεαρός την ακολουθούσε μέρα νύχτα και την έστηνε κάτω από το σπίτι της προκειμένου να την συναντήσει!

Μάλιστα, όταν συνέβαινε αυτό την έβριζε με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς θίγοντας την υπόληψη της και φέρνοντας την σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς τα περιστατικά γίνονταν σε δημόσια θέα!

Επίσης, δεν την άφηνε διόλου σε ησυχία και συνέχιζε να την ενοχλεί στέλνοντας της υβριστικά μηνύματα στο Facebook και στο e-mail της ενώ ταυτόχρονα της τηλεφωνούσε ακατάπαυστα στο σπίτι της!

Σημειώνεται ότι ο 26χρoνος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό και για την ανάρμοστη συμπεριφορά του ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Ναυτοδικείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This