Βίντεο-σοκ από τη μετωπική στη Βουλιαγμένης όπου 80χρονος πήγαινε ανάποδα επί ενάμισι χιλιόμετρο!

«Κράτησα το τιμόνι δυνατά, έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια και τουλάχιστον γλίτωσε το κεφάλι», είπε ο 40χρονος οδηγός του άλλου ΙΧ

Must Read

Ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 80χρονος και στο οποίο επέβαινε ακόμα και η επίσης 80χρονη σύζυγός του, συγκρούστηκε προ ημερών μετωπικά, με όχημα που οδηγούσε 40χρονος στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη συμβολή της με την οδό Πρίγκιπος Παύλου.

Τα δύο οχήματα σχεδόν διαλύθηκαν και αναποδογύρισαν και μάλλον από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, ενώ σοκ είχε προκαλέσει η πληροφορία ότι ο 80χρονος επί σχεδόν 1,5 χιλιόμετρο κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας μπει ανάποδα από την οδό Καλύμνου.

Το notia.gr μετέδωσε ένα βίντεο από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης των δύο αυτοκινήτων, ενώ ο 40χρονος οδηγός, ο οποίος μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά του και πήγαινε στο σπίτι του, περιέγραψε στο Mega τις στιγμές τρόμου που έζησε εκείνο το βράδυ:

«Ήμουν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς τη Βάρκιζα και μετά τη συμβολή με την Πρίγκιπος Πέτρου εμφανίστηκε μπροστά μου αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος οδηγός στο ρεύμα αντίθετα προς εμένα. Προσπάθησα μπας και τον αποφύγω, αλλά δεν γινόταν και από τη σύγκρουση που με βρήκε ντελαπάρισα και έσκασα ανάποδα πάνω στο διάζωμα.

Στην αριστερή ήμουν εγώ, δεξιά στη μεσαία υπήρχε άλλος και ξαφνικά είδαμε τα φώτα και έγινε το κακό. Από τον τρόμο μου προσπάθησα να διαφυλάξω το κεφάλι μου τουλάχιστον, κράτησα το τιμόνι δυνατά, έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια και τουλάχιστον γλίτωσε το κεφάλι».

«Δεν μπορούσα να βγω, έσπασα το τζάμι»

«Το πιο σημαντικό από όλα ήτανε το ότι επειδή είχε κολώνες εκεί στη νησίδα και τα δέντρα, δεν πέρασα και στην άλλη μεριά, γιατί φαντάζεστε τι θα παθαίνανε και οι από εκεί, το ίδιο σοκ άμα έβλεπαν ένα αμάξι από το πουθενά να έρχεται από τον αέρα και να πέφτει από εκεί.

Μετά ήταν ανάποδα το αυτοκίνητο, εγώ δεν μπορούσα να βγω, αλλά επειδή στάζανε βενζίνες και φοβήθηκα μην αρπάξει φωτιά, έσπασα το τζάμι του οδηγού και βγήκα. Οι πόρτες δεν άνοιγαν, το αμάξι ήταν ντελαπαρισμένο με τον ουρανό προς τα κάτω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This