Βιασμοί παιδιών στα Πετράλωνα: Ο εισαγγελέας ζητά την παραπομπή σε δίκη του πατέρα και άλλων εννέα προσώπων

Must Read

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης τριών παιδιών που είναι αδέλφια, στα Πετράλωνα, καθώς και της συμμετοχής τους σε ομαδικά όργια που διοργάνωνε ο ίδιος ο πατέρας τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsbreak.gr, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παρασκευαΐδης ζητά την παραπομπή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του πατέρα των παιδιών, του αδελφού του, καθώς και άλλων οκτώ προσώπων (ανάμεσά τους δύο γυναίκες) για τα αδικήματα κατά περίπτωση:

α) του βιασμού από κοινού και κατά μόνας, κατ’ εξακολούθηση,

β) των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και που συμπλήρωσαν τα 12, αλλά όχι και τα 14 έτη, από κοινού και κατά μόνας, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και

γ) της κατάχρησης ανηλίκων από κοινού και κατά μόνας κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην εισαγγελική πρόταση, από το 2012 έως το 2016 ο πατέρας των παιδιών.

1) Με σωματική βία που ασκούσε στον ανήλικο γιό του, τον εξανάγκαζε σε παρά φύση συνουσία και στη συνέχεια τον απειλούσε να μη μιλήσει σε κανέναν γιατί θα τον σκότωνε.

2) Στο διάστημα 2010-2016 τουλάχιστον 10 φορές ο πατέρας κάλεσε στο σπίτι φίλους του, όπου ενήργησαν ομαδικά σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του ανήλικου ασκώντας σε βάρος του σωματική βία.

Ομαδικά όργια

Στην ίδια εισαγγελική πρόταση αναφέρονται συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την διοργάνωση από τον πατέρα ομαδικών οργίων, στα οποία εξανάγκαζε να συμμετέχουν και τα ανήλικα παιδιά του.

Όπως αναφέρει ο κ. Παρασκευαΐδης, το καλοκαίρι του 2014 ο πατέρας επισκέφτηκε στη Θεσσαλονίκη τον αδελφό του έχοντας μαζί του και τον ανήλικο γιο του. Εκεί, τα δύο αδέλφια βίασαν τον ανήλικο υποχρεώνοντάς τον να βλέπει ταυτόχρονα ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Κακοποιούσε σεξουαλικά και τις κόρες του

Το ίδιο χρονικό διάστημα ο πατέρας μαζί με φιλικό του ζευγάρι κακοποιούσε σεξουαλικά -πάντα σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση- και τα δύο ανήλικα κορίτσια.

Ειδικότερα, εξανάγκαζαν το 12χρονο κορίτσι να γδύνεται και να ξαπλώνει ανάμεσά τους παρακολουθώντας πορνογραφικές ταινίες και την άγγιζαν σε διάφορα σημεία του σώματός της ενώ συνουσιάζονταν μεταξύ τους.

Την ίδια κακοποιητική μεταχείριση επεφύλασσε ο πατέρας και για τη μικρότερη κόρη του, αφού τόσο ο ίδιος όσο και φίλοι του φέρεται να τη θώπευαν σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Όλοι οι κατηγορούμενοι, αρνήθηκαν τις κατηγορίες υποστηρίζοντας, ότι τα παιδιά καθοδηγήθηκαν και χειραγωγήθηκαν από έναν συγγραφέα, ο οποίος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα για το δημοτικό σχολείο στο ανήλικο αγόρι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο εισαγγελέας, ωστόσο, βασιζόμενος στις εκθέσεις των πραγματογνωμόνων και του ιατροδικαστή, θεωρεί αξιόπιστες τις καταγγελίες και των τριών παιδιών που έγιναν το 2018 και γι’ αυτό ζητάει την παραπομπή και των 10 καταγγελλομένων προσώπων σε δίκη.

Την οριστική απόφαση θα τη λάβει με βούλευμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This