Η περίεργη εξαφάνιση της 30χρονης Μαριάννας, το σημείωμα και τα μηνύματα πριν χαθούν τα ίχνη της

Η αδερφή της διαψεύδει τη φίλη της για τα ανησυχητικά μηνύματα

Must Read

Μια πολύ περίεργη εξαφάνιση έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών, τις τελευταίες ώρες στη Χαλκιδική. Η 30χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή από το σπίτι μιας φίλης της, η οποία την φιλοξενούσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής που εξέδωσε «Silver Alert», η νεαρή γυναίκα έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι κανονικού βάρους, ενώ δεν είναι γνωστή η ένδυσή της την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Για την περίεργη εξαφάνιση της 30χρονης μίλησε μια φίλη της, η οποία περιέγραψε ότι  η γυναίκα που έμενε μαζί της, επέστρεψε στο σπίτι και είδε ότι η 30χρονη απουσίαζε. Σύμφωνα με την ίδια, φέρεται να έχει πάρει μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο και όλα τα προσωπικά της αντικείμενα παραμένουν στο σπίτι.

Όπως αναφέρει η στενή της φίλη, η 30χρονη φέρεται να είχε στείλει δύο πολύ ανησυχητικά μηνύματα σε δύο γυναίκες: «Έμενε σε μια φίλη της στο Γαλαρινό και κυκλοφορούσε με τα πόδια, καθώς δεν είχε αυτοκίνητο. Την Δευτέρα ήταν να πιάσει εργασία σε μια ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής, ωστόσο την Παρασκευή τους ειδοποίησε ότι κάτι της έτυχε, ότι δεν μπορεί να πάει και ότι θα έπιανε δουλειά την Τετάρτη. Η Μαριάννα εξαφανίστηκε από τις 6 το απόγευμα. Έστειλε δύο μηνύματα σε δύο κοπέλες και μετά έκλεισε το κινητό της. Στο ένα μήνυμα έγραφε “δεν θα μάθεις ποτέ ξανά νέα μου” και στην άλλη κοπέλα έγραφε “σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για εμένα”. Είχε στενές σχέσεις και με τις δύο αυτές γυναίκες. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά, έπινε λίγο αλκοόλ και φοβόμαστε μήπως έχει κάνει κακό στον εαυτό της», ανέφερε η η φίλη της 30χρονης στο protothema.gr.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι έχει βρεθεί ένα σημείωμα το οποίο βρίσκεται στην διάθεση των αρχών.

Ωστόσο, η αδερφή της 30χρονης, διέψευσε από πλευράς της τους ισχυρισμούς της φίλης της Μαριάννας:

«Η αδελφή μου δεν είχε πιει αλκοόλ και δεν έστειλε κανένα μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Άφησε όλα τα πράγματά της στο σπίτι και πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο είναι κλειστό. Η αδελφή μου μένει στη Θεσσαλονίκη επτά χρόνια, αλλά δεν νομίζω να έφυγε για να μείνει εκεί χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής. Κάνεις δε γνωρίζει πού μπορεί να πήγε», δήλωσε και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This