Ξεψύχησε κυνηγός που είχε διασωθεί σήμερα από δύσβατη περιοχή στα Σφακιά

Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 75χρονος δεν είχε πλέον τις αισθήσεις του

Must Read

Δεν τα κατάφερε, τελικά, ο 75χρονος κυνηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε σήμερα Δευτέρα από δύσβατο σημείο στο οροπέδιο Κατσιβέλι στα Σφακιά της Κρήτης, καθώς στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλευόταν, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πάει για κυνήγι το περασμένο Σάββατο, παρέα με τους δύο γιους του, όμως κάποια στιγμή τα ίχνη του χάθηκαν. Όσο περνούσε η ώρα και ο ηλικιωμένος παρέμενε άφαντος, οι γιοι του άρχισαν να τον αναζητούν, «χτενίζοντας» ολόκληρο το Σαββατοκύριακο την ευρύτερη περιοχή, εστιάζοντας σε όλα τα πιθανά μέρη όπου εκτιμούσαν ότι θα μπορούσε να έχει πάει.

Τελικά, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε σήμερα από τον έναν από τους γιους του, περίπου τρία χιλιόμετρα πριν από το καταφύγιο του Καλλέργη, στο μονοπάτι Ε4 στο οροπέδιο Κατσιβέλι. Καθώς ο ηλικιωμένος αδυνατούσε να περπατήσει, κλήθηκαν οι αρχές, ώστε να βοηθήσουν στην μεταφορά του.

Στην περιοχή επιχείρησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ενώ συνέδραμαν 10 υπάλληλοι από την 3η ΕΜΑΚ, τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Βρυσών. Σημειώνεται ότι όταν ο 75χρονος εντοπίστηκε από τους διασώστες είχε τις αισθήσεις του.

Ωστόσο, όταν το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων, εκείνος δεν είχε πλέον τις αισθήσεις του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This