Ανήλικη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από αρρωστημένο αλλοδαπό μέσα σε τρόλεϊ, στο κέντρο της Αθήνας!

Σωτήρια ήταν η άμεση αντίδραση του οδηγού

Must Read

Ένα «αρρωστημένο» περιστατικό που θα θυμάται για πολύ καιρός βίωσε πριν λίγες μέρες μια 14χρονη μαθήτρια, μέσα σε τρόλεϊ που κινούνταν στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, λίγο πριν τις 5 το πρωί, όταν η μικρή η οποία κατάγεται από την Πολωνία βρισκόταν στο μέσο μεταφοράς που, εκείνη τη στιγμή, ήταν στο ύψος του Ζαππείου μαζί με τρεις φίλες της.

Εκείνη την ώρα, τα κορίτσια επέστρεφαν σπίτι τους μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Μέσα στο τρόλεϊ, βρισκόταν και ένας 30χρονος αλλοδαπός, ο Μπιλάλ Μωχάμεντ Μπουφεράρα, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε είναι Γάλλος υπήκοος, Αφρικανικής καταγωγής. Ο νεαρός καθόταν απέναντι από τις κοπέλες και κάποια στιγμή άρχισε να κοιτάζει επίμονα την 14χρονη.

Το κορίτσι παρατήρησε το βλέμμα του, αλλά δεν έδωσε σημασία. Όμως, λίγο αργότερα, ο 30χρονος έβγαλε το κινητό του και άρχισε να την βγάζει φωτογραφίες και βίντεο. Το κορίτσι κατάλαβε τι γινόταν και του ζήτησε να σταματήσει. Όμως, ο νεαρός αντί να συμμορφωθεί, σηκώθηκε από την θέση του και επιτέθηκε στο παιδί!

Συγκεκριμένα, την άρπαξε, την πέταξε στα καθίσματα και αφού την χτύπησε στο κεφάλι άρχισε να χαϊδεύει προκλητικά το στήθος και τους γλουτούς της και να την βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς! Το κορίτσι, σοκαρισμένο, φώναξε βοήθεια και ευτυχώς την άκουσε ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος αντέδρασε άμεσα.

Σταμάτησε το όχημα, έκλεισε τις πόρτες και κάλεσε την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, ο διεστραμμένος 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος.

Το μεσημέρι της Κυριακής πέρασε το κατώφλι στο Β΄ αυτόφωρο μονομελές με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του. Όμως, τελικά αφέθηκε ελεύθερος γιατί η δίκη του αναβλήθηκε για τις 28 Νοεμβρίου.

Δείτε επίσης: Πάρος: 29χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση τριών 14χρονων μαθητριών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This