Απολογείται η οικιακή βοηθός-δολοφόνος που έπνιξε την ηλικιωμένη που φρόντιζε!

Το... «ρίχνει» στη σχιζοφρένεια!

Must Read

Λίγο μετά τις έντεκα και μισή η 45χρονη οικιακή βοηθός που την περασμένη Δευτέρα έπνιξε την ηλικιωμένη που φρόντιζε στη Ρόδο, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Έχει ομολογήσει από την πρώτη στιγμή το έγκλημα και μάλιστα έχει περιγράψει και πως έπνιξε την άτυχη γυναίκα με ένα μαξιλάρι γιατί… μουρμούριζε. Ωστόσο, η ίδια ισχυρίζεται ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και προέβη στην αποτρόπαια πράξη, επειδή δεν λάμβανε την αγωγή της! Παράλληλα, στο «κάδρο» των ερευνών είναι και άλλες δύο υποθέσεις με νεκρές γυναίκες, καθώς η 45χρονη στην κατάθεσή της αναφέρθηκε σε εκείνες, λέγοντας ότι τις σκότωσε! Η 45χρονη μέσω του δικηγόρου της θα παραδώσει και απολογητικό υπόμνημα αναφέροντας ότι για όλα φταίει η ψυχική της υγεία και κυρίως ότι γεγονός ότι δεν έπαιρνε τα φάρμακά της. Ότι είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν στο ψυχιατρείο Λέρου ενώ σημαντική είναι και η γνωμάτευση των γιατρών που έκαναν την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στην κατηγορούμενη χθες στο νοσοκομείο της Ρόδου. «Θέλω να τιμωρηθώ», είπε στις αρχές η 45χρονη που η ίδια αποκάλυψε στους αστυνομικούς τις δολοφονίες άλλων τριών ηλικιωμένων που πρόσεχε και την απόπειρα να πνίξει το αγοράκι της σε ηλικία μόλις ενός έτους.

«Δεν άντεχα το μουρμουρητό!»

«Το πρωί επειδή δεν άντεχα το μουρμουρητό και επειδή είχα κόψει τα φάρμακα έβαλα το ένα χέρι μου στην μύτη της και το άλλο στο στόμα της και προσπάθησα να την πνίξω. Αυτή μούγκριζε και μετά πήρα το μαξιλάρι και το έβαλα στο κεφάλι της μέχρι που πέθανε», ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς η 45χρονη οικιακή βοηθός.

Μυστήριο με τις τρεις δολοφονίες

Οι αστυνομικοί μετά την αποκάλυψη για τις τρεις δολοφονίες ξεκίνησαν την έρευνα σε Ρόδο και Λέρο. Η 45χρονη αρχικά μίλησε για μία 63χρονη που είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Κοιμόταν όπως περιέγραψε μαζί της κι ένα μεσημέρι πήρε μια σύριγγα έβαλε μέσα νερό και χάπια της πίεσης που ελάμβανε και της τα χορήγησε από το στόμα με αποτέλεσμα τον θάνατό της. Την επόμενη ημέρα όπως περιέγραψε πήγε στην κηδεία και φόρεσε και μαύρα! Η δεύτερη περίπτωση είναι μια 86χρονη. Είπε ότι την πρόσεχε για ένα χρόνο και κοιμόντουσαν μαζί σε δύο ενωμένα μονά κρεβάτια και της κρατούσε το χέρι. Η συγκεκριμένη ηλικιωμένη, όπως είπε, είχε διαβήτη και έτσι έβαλε σε μια σύριγγα γιαούρτι και ζάχαρη ή μέλι και της το έδωσε. Την επόμενη ημέρα μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και πέθανε μια εβδομάδα μετά. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να την σκοτώσει και ότι της έδωσε το συγκεκριμένο μείγμα τροφών γιατί δεν έτρωγε διότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό! Η τρίτη περίπτωση είναι μία 70χρονη που έπασχε από άνοια, ήταν παχύσαρκη και κατάκοιτη. «Την έδερνα γιατί δεν έτρωγε το φαγητό της»φέρεται να είπε. Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν αποκλείσει την τελευταία περίπτωση καθώς σύμφωνα με τους συγγενείς της ηλικιωμένης η 45χρονη είχε φύγει πολύ πριν το θάνατό της.

Διαβάστε ακόμα:

Ανιψιός 75χρονης στη Ρόδο: «Είδα την οικιακή βοηθό να τρέμει, η θεία μου τα πήγαινε καλά μαζί της»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This