Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην σύζυγό της μπροστά στο σχολείο του παιδιού τους!

To θύμα ζήτησε προστασία από την αστυνομία

Must Read

Στιγμές που δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της έζησε πριν από λίγες μέρες μια γυναίκα στην Πάτρα, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού, μόλις 5 ετών. Αυτές τις άσχημες, πλέον, αναμνήσεις τις προκάλεσε ο άνθρωπος που κάποτε αγαπούσε, είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει μαζί του ένα παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη ένα μεσημέρι που η γυναίκα είχε πάει να πάρει το παιδί της από το σχολείο. Στο σημείο βρισκόταν και ο πρώην – πλέον – σύζυγος της, ο οποίος, σε μια στιγμή, της επιτέθηκε με απίστευτη μανία και άρχισε να την χτυπά!

Αυτόπτες μάρτυρες στον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας ήταν οι άλλες μανάδες που περίμεναν τα παιδιά τους. Έβλεπαν την γυναίκα να έχει πέσει στο έδαφος από τα πολλά χτυπήματα και να αρχίσει να ουρλιάζει από τους πόνους ενώ το σώμα και το πρόσωπό της είχε γεμίσει με μώλωπες!

Αν και αρχικά, οι γυναίκες φοβήθηκαν να παρέμβουν, ωστόσο, δεν μπορούσαν να βλέπουν την επίθεση να συνεχίζεται και τελικά οι ψυχραιμότερες έπεσαν πάνω στον άνδρα για να τον σταματήσουν. Αφού εκτόνωσε τα πιο βίαια ένστικτά του, ο νταής έφυγε καθώς δεν ήθελε να συλληφθεί από την αστυνομία που είχε ήδη κληθεί.

Ο άνδρας είχε κάνει μεγάλη ζημιά στη μητέρα η οποία πήγε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για πέντε μέρες! Όταν θεραπεύτηκε σωματικά και ψυχικά, πήρε εξιτήριο και πήγε στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ζήτησε προστασία καθώς υποστηρίζει πως ο πρώην σύζυγος της που είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές θα επιχειρήσει πάλι να της επιτεθεί!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This