Απίστευτος ο 26χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη στην Θεσσαλονίκη: «Αν είχε περάσει στη διάβαση, δεν θα είχε συμβεί τίποτα»!

Πάντως, δήλωσε συντετριμμένος για το περιστατικό

Must Read

Μια πραγματικά απίστευτη δήλωση φέρεται να έκανε ο 26χρονος με καταγωγή από την Αλβανία ο οποίος νωρίτερα σήμερα εμφανίστηκε στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για το τροχαίο που συνέβη την περασμένη Τρίτη, όταν παρέσυρε και εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη μια 21χρονη φοιτήτρια.

«Οφείλω να πω ότι αν η φοιτήτρια δεν είχε επιχειρήσει να περάσει την Εγνατία σε σημείο χωρίς διάβαση, τίποτα δυσάρεστο δεν θα είχε συμβεί. Στα 20 μέτρα υπάρχει διάβαση. Εγώ έφυγα από το σημείο γιατί δεν είχα άδεια παραμονής», φέρεται να είπε ο νεαρός κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του.

Πάντως, δήλωσε συντετριμμένος για το περιστατικό και τόνισε ότι έχει σημασία να αποκατασταθεί η υγεία της 21χρονης.

Παράλληλα, είπε πως η κοπέλα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και δεν την είδε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φρενάρει και να κάνει ελιγμό για να την αποφύγει.

Να σημειωθεί ότι μετά την κατάθεσή του θα περιμένει την απόφαση του Εισαγγελέα. Σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία  για τροχαίο με εγκατάλειψη και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Η άτυχη 21χρονη νοσηλεύεται με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή σε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, φέροντας βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα και θλάσεις σε πνεύμονα και σπλήνα.

Η 19χρονη συνοδηγός του 26χρονου, που συνελήφθη στα όρια του αυτόφωρου πήγε και αυτή σήμερα να απολογηθεί στο δικαστικό μέγαρο. Μάλιστα, βγήκε από τη δεύτερη είσοδο της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με κουκούλα στο κεφάλι και χειροπέδες στα χέρια, για να οδηγηθεί στον ανακριτή

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε τι είχαν χτυπήσει με το αυτοκίνητο!

 

 







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This