«Μύρισαν» Χριστούγεννα στην Αθήνα: Τοποθετήθηκε έλατο 21 μέτρων στην πλατεία Συντάγματος

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα στην τοποθέτησή του

Must Read

Χαρούμενη…αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί στην πλατεία Συντάγματος καθώς έφτασε από το Καρπενήσι το έλατο που τοποθετήθηκε στο κέντρο του κεντρικότερου σημείου της πρωτεύουσας και σημάνει ανεπίσημα την έναρξη της φετινής εορταστικής περιόδου στην Αθήνα.

Φυσικά, την άφιξη του δέντρου που το λες και μεγάλο καθώς είναι 21 μέτρα (!) ανακοίνωσε μέσω twitter και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Φαίνεται πως η δημοτική αρχή, η οποία δεν έχει με κάτι άλλο καλύτερο και σημαντικότερο να ασχοληθεί, θέλει να σπάσει το περσινό ρεκόρ της καθώς πριν ένα χρόνο το έλατο ήταν 19 μέτρα!

Για την τοποθέτησή του στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος στήθηκε ειδική βάση από οπλισμένο σκυρόδεμα καθώς το δέντρο ζυγίζει 6 τόνους!

Ήδη ο στολισμός του έχει ξεκινήσει από τα συνεργεία του δήμου και μάλλον αναμένεται να αργήσει καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τοποθετηθούν 6.000 λαμπιόνια!

Πάντως, η τοποθέτησή του «επισκιάστηκε» από απρόοπτα (όχι που θα έλειπαν!) καθώς οι άνθρωποι του δήμου συνειδητοποίησαν ότι η διάμετρος της βάσης ήταν μικρότερη από αυτή του κορμού!

Τελικά, δεν χρειάστηκε ώρα για να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις και το έλατο να βρει την θέση του στο κέντρο της πλατείας.

Να σημειωθεί πως η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.  Μάλιστα, ο δήμος επιφυλάσσει και μουσικό σόου καθώς τους πολίτες που θα βρεθούν εκεί θα ψυχαγωγήσει η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This