Θλίψη χωρίς τέλος: 29χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Ρέθυμνο!

Την βρήκε νεκρή ο σύντροφός της!

Must Read

Σοκαρισμένο είναι από χθες το βράδυ το Ρέθυμνο καθώς μια είδηση που κυκλοφόρησε και έχει να κάνει με τον ξαφνικό θάνατο μιας νέας κοπέλας έχει προκαλέσει δικαιολογημένα «μούδιασμα» και παγωμάρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Daynight.gr, χθες μια 29χρονη η οποία σπούδαζε στην Παιδαγωγική σχολή του πανεπιστημίου Ρεθύμνου για το δεύτερό της πτυχίο και δούλευε σε τεχνικό γραφείο στο Πέραμα δεν έδινε σημεία ζωής στην αδερφή της που μένει στα Χανιά για αρκετές ώρες.

Όπως είναι λογικό, την κοπέλα την έζωσαν τα φίδια. Έτσι, επικοινώνησε με τον σύντροφο της αδερφή της και του ζήτησε να πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει.

Όταν έφτασε στο σπίτι, αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα για να μπει μέσα καθώς ήταν κλειδωμένη. Το σοκ που δοκίμασε όταν κατάφερε να μπει ήταν πολύ μεγάλο, όταν αντίκρισε την 29χρονη νεκρή!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο ξαφνικός θάνατος της 29χρονης  προήλθε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου της θα δώσει η νεκροψία που θα διενεργηθεί σήμερα το απόγευμα.

Στο πλευρό της αδικοχαμένης φοιτήτριας θα βρεθούν οι γονείς της οι οποίοι μένουν στην Αθήνα για να την μεταφέρουν στον τόπο όπου θα της πουν το τελευταίο «αντίο»….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This