Περιφέρεια Αττικής: Κομπίνα με διπλώματα οδήγησης

Δύο από τους συλληφθέντες είναι μέλη της ΔΑΚΕ

Must Read

Δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα, όταν αποκαλύπτονται κυκλώματα που δίνουν επί πληρωμή διπλώματα οδήγησης.

Ακόμα ένα περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αυτή τη φορά αφορά την Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οδηγούνται στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του Αυτοφώρου στελέχη και υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής που έχουν σχέση με την Οδική Ασφάλεια για υποθέσεις διαφθοράς.

Το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για υπόθεση που αφορά αλλοδαπούς. Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τις λεγόμενες «στημένες αίθουσες», δηλαδή για εξετάσεις θεωρητικών μαθημάτων για άδεια οδήγησης στις οποίες είτε εξετάζεται άλλος (π.χ. υπάλληλος της σχολής οδηγών που είναι στο κόλπο), αντί για το πρόσωπο που πρέπει να εξεταστεί, είτε εξετάζονται μετανάστες οι οποίοι έχουν μηδενική ή ελάχιστη γνώση ελληνικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συλληφθέντες παραμένουν ακόμη στη ΓΑΔΑ, γεγονός που προκαλεί εντύπωση, όπως και η ολιγωρία της Αστυνομίας να ενημερώσει τους πολίτες για την υπόθεση. Πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα τόσο στο ΥΠΡΟΠΟ όσο και στην Περιφέρεια Αττικής αποδίδουν την αργοπορία στην ανακοίνωση για τις συλλήψεις, στο γεγονός ότι δύο από τους συλληφθέντες είναι μέλη της ΔΑΚΕ, αλλά και στο ότι η υπόθεση αφορά την Περιφέρεια Αττικής και φυσικά τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This