Στα χέρια πιάστηκαν δύο αδερφές στο Ηράκλειο – Η μία κατέληξε στο νοσοκομείο και η άλλη αναζητείται

Must Read

To «έλα να δεις» επικράτησε σε συνοικία στο Ηράκλειο, όταν δύο αδερφές πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα η μία από τις δύο να καταλήξει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες!

Η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, ενώ οι λόγοι παραμένουν άγνωστοι.

Συγκεκριμένα, μία 32χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας και κατήγγειλε ότι η 38χρονη ετεροθαλής αδερφή της της επιτέθηκε γύρω στις 10 το βράδυ, χωρίς να γνωρίζει η ίδια τον λόγο. Μάλιστα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, πήγε στο εφημερεύον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Από εκείνη την στιγμή οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει ακόμη να την εντοπίσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This