Μαχαίρωσε κατά λάθος τον γιο της που πήγε να τήν… αγκαλιάσει!

Τραυματίστηκε ελαφρά στον θώρακα με το μαχαίρι που κρατούσε

Must Read

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 28/11, στον Βόλο, όπου μία ηλικιωμένη μητέρα μαχαίρωσε κατά λάθος τον γιο της που είναι άτομο με αναπηρία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος στην προσπάθειά του να αγκαλιάσει την 80χρονη μητέρα του την ώρα που εκείνη έκοβε ψωμί, τραυματίστηκε ελαφρά στον θώρακα με το μαχαίρι που κρατούσε. Αργότερα η γυναίκα κατάλαβε ότι ο γιος της είχε αιμορραγία, από επιδερμικό τραύμα που του κατάφερε κατά λάθος, οπότε κάλεσε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Το Νοσοκομείο ενημέρωσε την Αστυνομία, που επιλήφθηκε του θέματος, ενώ η γυναίκα, που επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα και μετακινείται δύσκολα, με εντολή της εισαγγελέως υπηρεσίας δεν συνελήφθη και θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της. Η υγεία του 61χρονου άνδρα δεν εμπνέει ανησυχία και νοσηλεύεται στη Χειρουργική κλινική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This