Ληστεία με σχέδιο στην Θεσσαλονίκη: Νόμιζε ότι την τράκαραν και της έκλεψαν την τσάντα!

Οι απίστευτες κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν σε βίντεο

Must Read

Μια απίστευτη ληστεία την οποία δύο δράστες είχαν οργανώσει αρκετά καλά και με απίστευτο θράσος σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη, στην κεντρικότατη οδό Μητροπόλεως και σε ώρα που κυκλοφορούσαν αρκετοί περαστικοί.

Μάλιστα, οι κινήσεις των δύο αντρών που κρύβονται πίσω από την ληστεία καταγράφηκαν ολοκάθαρα από κάμερα ασφαλείας και είναι άκρως προκλητικές!

Σύμφωνα με το βίντεο που έφερε στο φως η ιστοσελίδα thestival.gr, αρχικά το θύμα ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και τοποθετεί την τσάντα της στο κάθισμα του συνοδηγού.

Μόλις η γυναίκα επιβιβάζεται σε αυτό, ένας από τους δράστες χτυπάει το πίσω μέρος του οχήματος της. Τότε η γυναίκα βγαίνει έντρομη από το αυτοκίνητο, καθώς νομίζει ότι την τράκαραν! Τότε, αναλαμβάνει δράση ο συνεργός του πρώτου δράστη. Πηγαίνει από την θέση του συνοδηγού, ανοίγει την πόρτα και παίρνει την τσάντα της γυναίκας και στη συνέχεια αποχωρεί σαν κύριος!

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο της γυναίκας, η τσάντα περιείχε 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα του θύματος.

Να σημειωθεί πως η τσάντα βρέθηκε λίγα βήματα από το σημείο της κλοπής, χωρίς τα χρήματα και τις κάρτες, αλλά με τα προσωπικά έγγραφα της οδηγού.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This