Κακοκαιρία Άριελ: Προβλήματα στον Κηφισό εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης

Κίνηση υπάρχει και σε άλλους κεντρικούς δρόμους

Must Read

Τα πρώτα προβλήματα στην Αττική και συγκεκριμένα στην Αθήνα δημιούργησε η κακοκαιρία Άριελ η οποία έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια της από το πρωί και στο λεκανοπέδιο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει προκληθεί στην λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Γέφυρας Βρυούλων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, λόγω της έντονης βροχής που πέφτει εδώ και αρκετή ώρα.

Την ίδια στιγμή, όπως συμβαίνει όταν βρέχει στο λεκανοπέδιο, «σημειωτόν» πηγαίνουν τα οχήματα και σε άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Συγκεκριμένα, στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας αλλά και στην λεωφόρο Κατεχάκη, από την Αττική Οδό μέχρι τα ΚΤΕΛ Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά,  στην Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, στο κέντρο, στην Πέτρου Ράλλη, στη Θηβών, στο Γαλάτσι, στην Αγία Παρασκευή, στο Λιμάνι του Πειραιά και στην Περιφερειακή Καρέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This