Ιερά Σύνοδος: Διορία στον ιερέα Δημήτρη Λουπασάκη να εγκαταλείψει τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού

Must Read

Να επιστρέψει στην ενορία του στου Ζωγράφου ζητά η Ιερά Σύνοδος από τον παπά Δημήτρη Λουπασάκη (μαζί με τους συνεργάτες τους, δόκιμους μοναχούς), με έγγραφο που του έχει ήδη επιδοθεί, όπως αναφέρει το περιβάλλον του ιερέα.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr ο π.Δημήτρης, παρότι απογοητευμένος από το γεγονός ότι του έχει απαγορευτεί να λειτουργεί και να κηρύττει στο ναό των Αγίων Ισιδώρων, αναμένεται να το πράξει και να φύγει, καθώς επιθυμεί να μην ανέβουν άλλο οι τόνοι και να δείξει σεβασμό στην απόφαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Ωστόσο και η Αρχιεπισκοπή φέρεται να είναι προβληματισμένη, σκεπτόμενη τις αντιδράσεις του κόσμου, ο οποίος είχε δείξει τεράστια εμπιστοσύνη στον ιερέα και ήδη οι φωνές διαμαρτυρίας για το ότι εδώ και λίγο καιρό δεν τελούνται καθημερινά λειτουργίες, αλλά μόνο τις Κυριακές, είναι δυνατές.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This