Τρία χρόνια φυλακή για πατέρα που χτυπούσε με ξύλο στο κεφάλι την 40χρονη κόρη του!

Θύμα του έπεσε και η πρώην σύζυγός του

Must Read

Μια πρωτοφανής υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα καθώς εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Στις 19 Νοεμβρίου, ένας άντρας πήρε ένα ξύλο από πόδι καρέκλας και χτύπησε με αυτό στο κεφάλι την κόρη του που είναι 40 ετών και την πρώην σύζυγό του! Το δικαστήριο του «επεφύλασσε» βαριά «καμπάνα» καθώς του επέβαλλε τρία χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή για το βίαιο περιστατικό!

Όπως έγινε γνωστό ενώπιον του δικαστηρίου, ο άντρας που έχει βρει καταφύγιο στο διαμέρισμα που ζουν οι δύο γυναίκες αν και έχει καεί από πρόσφατη πυρκαγιά, βγήκε από την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού κρατώντας το ξύλο και ξεκίνησε να τις χτυπάει με βία στο κεφάλι.

Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο ο άντρας έχει την «συνήθεια» να χτυπά τα μέλη της οικογενείας του από παλιά!

«Χτύπησε την κόρη μου στο κεφάλι και εγώ προσπάθησα να την βοηθήσω. Την έχει μανία από μικρή και την χτυπάει. Εδερνε και εμένα παλιά και τα πέντε παιδιά. Ερχόταν το πρωί και με έδερνε, τα παιδιά έκλαιγαν», είπε η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου.

Η κόρη του ανέφερε πως «ο πατέρας μάς χτυπάει από μικρά παιδιά, εμένα και τα αδέλφια μου. Είμαι 40 χρονών και πριν από μια εβδομάδα με χτύπησε στο κεφάλι, όπως και την μαμά μου. Πήρε το ξύλο και με χτυπούσε στο κεφάλι, αν δεν τον έπιανε η μάνα μου δε ξέρω τι θα είχε συμβεί. Πήδηξα από το παράθυρο για να γλιτώσω και ζήτησα βοήθεια».

Όπως τόνισε το θύμα, ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά τι έκανε καθώς ήταν νηφάλιος. 

Οι δύο γυναίκες αντιμετώπισαν την βίαιη συμπεριφορά του άντρα όταν πήγαν στο σπίτι να πάρουν ορισμένα πράγματα. «Το σπίτι μας κάηκε και αυτός βρήκε την ευκαιρία να κάτσει μέσα στο καμμένο σπίτι και δεν μπορούμε να το συμαζεψουμε γιατί είναι μέσα αυτός. Όλα τα αδέλφια μας τα τραβάμε αυτά από μικρά παιδιά», πρόσθεσε η κόρη του κατηγορουμένου.

Εκτός από την ποινή στον νταή άντρα του επιβλήθηκε επίσης και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης προσέγγισης των δύο γυναικών και της οικίας όπου διαμένουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This