Ντυμένες στα λευκά η μάνα και η αδερφή της αδικοχαμένης Έμμας στην κηδεία

Must Read

Δάκρυα στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση ότι η 21χρονη φοιτήτρια που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε ο 26χρονος Αλβανός στη Θεσσαλονίκη, υπέκυψε στα τραύματά της.

Σήμερα στον τόπο καταγωγής της, η νεαρή Έμμα που δεν πρόλαβε να δει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία.

Στον ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου στα Χανιά εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές στιγμές, καθώς πλήθος κόσμου έσπευσε να την αποχαιρετήσει. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή της αδικοχαμένης φοιτήτριας που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν τον άγγελο τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του creta24, η μητέρα και η αδερφή της 21χρονης είχαν ντυθεί στα λευκά. «Για μένα δεν έχει πεθάνει. Η καρδιά της εξακολουθεί να χτυπά» δήλωσε η μητέρα στους κοντινούς της ανθρώπους που δεν έβρισκαν λόγια να την παρηγορήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια προχώρησε σε δωρεά οργάνων του κοριτσιού, με την καρδιά της να δίνεται σε μια 40χρονη μητέρα που βρισκόταν σε τελικό στάδιο ανεπάρκειας.

«Μια καρδιά λιονταρίσια» έχει δηλώσει η μητέρα της Έμμας, λέγοντας πως η 40χρονη «είναι διπλά τυχερή, πήρε μια καρδιά που ξέρει μόνο να αγαπά».

Δείτε επίσης:

Χανιά: Σπαραγμός στην κηδεία της 21χρονης Έμμα – Την αποχαιρετά πλήθος κόσμου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This