Πρόεδρος Ολυμπίας Οδού: Εντός των ημερών θα δοθεί στην κυκλοφορία ακόμα μία λωρίδα

Πριν τα Χριστούγεννα ο δρόμος θα έχει αποκατασταθεί πλήρως

Must Read

Σταδιακή θα είναι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου μετά την πτώση βράχων που σημειώθηκε νωρίς χθες το πρωί στο ύψος της Κακιάς Σκάλας εξαιτίας της κακοκαιρίας Άριελ και είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία των οδηγών που χρησιμοποιήσαν τον συγκεκριμένο δρόμο για τις μετακινήσεις τους που διήρκεσε σχεδόν όλη την ημέρα.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Ariel: Έπεσαν βράχοι – Εκτροπή κυκλοφορίας στην Κακιά Σκάλα

Ήδη, από χθες, έχει δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα και όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας στην ΕΡΤ, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να δοθεί στους οδηγούς ακόμα μα λωρίδα ενώ μέχρι τα Χριστούγεννα η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί πλήρως και θα διεξάγεται κανονικά.

«Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία μας επιτρέπει να έχουμε μια λωρίδα», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Πτώση βράχων στην Αθηνών – Κορίνθου: Στην κυκλοφορία μόνο η δεξιά λωρίδα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας

Όπως ανέφερε ο κ. Παπανικόλας χθες έπεσε ένας βράχος 10 τόνων από ύψος 100 μέτρων πάνω από το οδόστρωμα και έσπασε δύο φράχτες που δεν μπόρεσαν να τον συγκρατήσουν. Παράλληλα, ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και σε άλλο σημείο του δρόμου.

«Χθες ειδοποιήσαμε την εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε στην Ελβετία.  Αλπινιστές ήρθαν περίπου στις 9 η ώρα. Ρίξαμε κάτω και τα χαλαρά κομμάτια γι΄αυτό έκλεισε και η Παλιά Εθνική Οδός. Έχει αποκατασταθεί ο φράχτης. Σήμερα θα έρθουν οι ειδικοί για να ελέγξουν ξανά την περιοχή», ανέφερε ο πρόεδρος της Ολυμπίας Οδού.

Δείτε όσα είπε:

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία για εργασιακό bullying: «Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί επειδή έβγαινε στη σύνταξη»

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αφορά σε εργασιακό εκφοβισμό, έρχεται στο «φως», με πρωταγωνίστρια μία 60χρονη, που απασχολείτο σε ιδιωτική...

More Articles Like This